wijzonol_lbh_sdt20220425152632.webp

LBH SDT - Biobased hoogglans buitenverf van Wijzonol 

Op zoek naar een écht goede buitenverf voor kozijnen, deuren, en meer? Dan heb je iets extra’s nodig. De toevoeging van ‘gesiliconiseerde alkydhars’ in dit geval. Deze kun je het hele jaar door gebruiken! Wijzonol LBH SDT is een oer-Hollandse verf met als extra pluspunt: biobased. 

Buitenverf die lang meegaat nodig?

Bekijk het hele aanbod in onze verfwebshop!

decokayverfshop.nl

Met de buitenverf LBH SDT van Wijzonol geef je jouw hout maximale bescherming! Op goed droog hout, is deze verf in gunstige gevallen buitenduurzaam tot maar liefst twaalf jaar! Niet-voor-niets is de slogan van Wijzonol: altijd de beste voor buiten!
Een goede buitenverf is dus uiteindelijk vele malen voordeliger - en scheelt arbeidsuren. Deze verf wordt dan ook veel gekozen door professionals. Niet in de minste plaats door extreem lang glansbehoud. Maar ook door de perfecte verwerking en de optimale droging van deze buitenverf. 

Het voordeel van deze verf is dat je hem in alle jaargetijden goed kunt verwerken, zelfs in hete zomers of koude winters. In het verleden moest je wel wat schilder ervaring hebben om dit soort verf te gebruiken, maar de vloeiing en verwerking zijn dermate verbeterd, dat inmiddels iedereen met deze verf overweg kan. 

LBH SDT is in elke gewenste kleur leverbaar, en kan met roller, verfspuit of traditionele kwast verwerkt worden. Welke methode je ook kiest, deze buitenverf verwerkt streeploos en egaal. En ben je toe aan de tweede laag? Hij is ook nog eens overschilderbaar na slechts zestien uur!

Met deze buitenverf maak je het jezelf gewoon een stuk makkelijker. 

Deel dit artikel

Advies nodig over buitenverf?

Kom gerust langs in onze winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
13:00
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten
18:00
18:00
18:00
21:00
18:00
17:00

Jouw Decokay