12 februari 2019

Beautiful behang

Beautiful behang

Met een nieuw behang op de muur creëer je in een handomdraai (nou ja, behangen is best een secuur klusje) een andere uitstraling in huis. Welk behang is persoonlijk. Maar onthoud dat een warme tint, natuurlijk patroon en luxe afwerking nooit gaan vervelen.

Een nieuw jaar, een nieuw behang op de wand. Dat was mijn gedachte toen ik me van de week in de laatste behangcollecties verdiepte. Ik wilde eens echt iets anders. Een sprankelende kleur die je als het ware omarmt, en een bijzonder patroon dat je verrast en inspireert. Een muur om bij weg te dromen dus.
 
En wauw, wat een parel van een behangcollectie heb ik gevonden! De nieuwe Topaz collectie van Eijffinger is gebaseerd op de fonkelende en stralende kleuren van edelstenen en mineralen en de texturen van fossiel hars. Dat zorgt ervoor dat deze behangen een mooie combinatie zijn van glans en mat, zoals groene jade, donkere jaspis, sneeuwwitte bergkristallen en majestueus blauwe topaas. De patronen variëren van verweerde blokken natuursteen en doorleefde lijnen tot prachtige pailletten en geborstelde metallics. Het behang heeft een warme, luxe en tikkeltje mysterieuze uitstraling. Precies wat ik wil.
 
Dit behang is niet bedoeld voor een weggemoffeld muurtje in de hal. Nee, ga voor een groots effect en gebruik de twinkelende sterrendessins, de vloeiende golfbewegingen en de glanzende lijnen op een prominente plaats zoals in de woonkamer of slaapkamer. En wees niet bang, juist door het ingetogen palet aan diepe kleuren is deze collectie tijdloos en zal niet snel vervelen.

Gepost door Heleen van der Willigen

Deel deze blog :

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
13:00
09:00
09:00
09:00
09:00
09:00
gesloten
18:00
18:00
18:00
21:00
18:00
17:00

Jouw Decokay