HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Pure & Original maakt haar professionele Fresco kalkverf met natuurlijk pigmenten. Dit stijlvolle merk heeft prachtige verven gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen. Wij zijn er trots op dat dit prachtige merk nu bij Decokay verkrijgbaar is en laten u graag zien welke mogelijkheden er voor uw interieur zijn!

Eindelijk puur en origineel

Pure & Original maakt professionele verven met natuurlijk pigmenten. Dit stijlvolle merk heeft prachtige verven gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen.

Het concept is opgebouwd uit allerlei mooie muurverven en lakken en is verkrijgbaar in de mooiste kleuren. De uitstraling is heel authentiek en gebruik van Pure & Original producten geeft de ruimte een prachtige sfeer.

De kleurcollectie inspireert enorm en de handgeschilderde stalen geven een heel natuurgetrouwe weergave van het resultaat. Ga lekker aan de slag met Classico krijtverf, Fresco kalkverf of het spannende Marrakech Walls en ontdek hoe je met weinig inspanning een prachtig resultaat krijgt.

Wij zijn er trots op dat dit prachtige merk nu bij Decokay in Drachten verkrijgbaar is en laten u graag zien welke mogelijkheden er voor uw interieur zijn!

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

OP DE MUUR BLOGS

 • 2 April 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Op reis met Rivièra Maison
  Geeft reizen jou inspiratie? In de nieuwe behangcollectie van Rivièra Maison voor BN Walls zie je verrassende elementen die voortkomen uit sferen en materialen uit verschillende werelddelen.
  NAAR DE BLOG +
 • 19 March 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Van Gogh bij jou op de muur!
  Voorjaarskriebels? Tijd voor een frisse wind in huis! Met het behang van de tweede collectie van Van Gogh haal je de frisheid en vrolijkheid van de lente in huis. Zo’n meesterwerk als de Amandelbloesem op je muur vormt een mooie blikvanger om eindeloos bij weg te dromen.
  NAAR DE BLOG +
 • 15 March 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Hoe matter, hoe intiemer
  Herken je dat ook? Zodra de dagen lengen, en we uit ons winterse cocon met dichte gordijnen en brandende kaarsjes komen, begint het bij mij te kriebelen. Tijd voor de jaarlijkse ‘klusinspectie’. Welke klus pak ik deze lente als eerste aan?
  NAAR DE BLOG +

OP DE MUUR INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP